14 km idag !

hej mina loppefisar höhö, vet ni vad jag har gjort idag? gått 14 km i mina nya skor och ja e sjukt jävla stolt helt ärligt haha, klockan 9 idag promenerade jag 8 km till gabeljung, *skogen* i mot vind, tufft som fan var de men riktigt nice och kände sporren sista biten och hur glad jag blev att jag hade "klarat" det haha precis som de hade varigt någon återvändo ? xD, hade en underbar dag med alla fina mammor från familjecenter <3 typiskt nog glömde jag självklart kameran hemma ;( men jag ska dit nästa vecka också så jag ska inte glömma kameran då :) ska nog faktiskt ta och promenera ut dit varige fredag :) blir bra med motion :) 

bjuder på lite andra bilder för att göra det lite mer intresant haha XD

  

Tima to run

nej nu jäcklar, sån pepp när de e fint väder så jag har köpt ett par dyra, jogging skor *runtone* för pengarna jag sparat :) . så nu ska jag börja jogga, minst en runda varige dag, kanske börjar med att gå snabbt för att vänja mig lite haha, kommer ändå inte orka springa så långt i början xD .. varige fredag har familjecenter utedag i gabeljung (skogen) och jag har velat vara med men ja har ju inte haft bil :( så nu ska jag börja promenera / jogga ut där.. det är nog en halv mil ;) haha menmen de klarar jag galant , host hah, dessutom är det kl 10 på morgonen så får väll börja gå kl 9 XD

hoppas jag orkar fortsätta med detta nu hela sommaren !!

 beach boddy hear i come !!!


helgen ,- maskerad

katriin - tack sjäälv <33

hej alla sötnöta, hoppas i haft en lika trevlig påsk som jaag ;D . i lördags var jag och katrin på maskerad, fyfan som vi såg ut haha men det var riktigt roliiigt ;D söndagen var lika bra, FAST FYFAN, jag trodde jag hade vunnigt 100 000 på bingo och jag blev överlycklig, sen var det G59 och inte G56 :( buhu !!! . så blev jag skit besviken åårrh ;( snyft !!

jag har sparat alla mina en kronor, tior & 5or och lite 20or och nu har jag nog lite över 1000 kr och jag har inte vetat vad jag ska handla för dom, men nu har jag nog bestämmt mig för ett par jogging skor så jag kanske känner mig extra taggad till att börja jogga ;D .

här är lite bilder från maskeraden ;



GLAD PÅÅSK

glad påsk på er allihopa, tusan villket underbart väder det är både jag och Liam njuter, han tycker också om att vara ute och rulla sig i gräset hihi ;) vet inte riktigt vad jag ska skriva idag tänkte mest önska en glad påsk och lägga upp lite fina bilder på Liam sen igår han e så sööt, kan väll skriva lite kortfattat, 
väntar på My
sen hem till mamma & pappa med katrin
äta lax och sill
fixfix
20 års maskerad fest  halv 9 , GILLA :) <3

PUSSS <3



thiis will hapend

Mikaela - Va roligt att hitta fler som har barn i samma ålder som jag =) Våra små e nästan lika gamla.. min dotter e född 1 oktober 2010.. sen har jag en dotter till som e född 27 mars 2007 =)

Bor du nära kristianstad? tänkte i med att du variti åhus.. =) Själv bor man i osby. =)

- jaa visst e det :D åh vad roligt, hur gammal är dudå?:) jag bor utanför trelleborg (anderslöv) , min faster bor i åhus det var därför vi var där) =)

hej alla nära & kära, och alla andra också, haft en trevlig dag med mamma i stan, skulle handla skor och lite påskkläder till mig men som vanligt sluta det med kläder till liam hihi men dom var jätte fina :) ! jag fick iaf skor, och plånbok haha ;) . aaa, juste jag köpte shorts och en pösig mysigt linne till mig själv från gina trecot, ni vet sånna som ser ut som avklippta mjukisbyxor :)? ska iallafall grilla med mamma & pappa idag och grannarna med. längtar till helgen osv, ÄLSKAR traditioner som påsk jul midsommar osv ;) SKA ÄTA BYE <3

helgen <3

Linn - mer bilder :)
SKA BLI :D

anonym - kanske liam har dragigt ut den?
haha neeej det tror jag inte det är under hans säng, och han kan inte krypa ännu ;)

Amanda - Så söt :) man känner verkligen så att vad hade jag gjort utan mitt barn? Hur klarade jag mig innan jag fick barn? ;)
Ja verkligen !! <3

förlåååt, förstår om min blogg e tråkig ibland skriver jag ju inte på flera dagar haha, men det är ju fullt upp, och min data, fyfan vad den e seg hahah xD. helgen har varigt härliiig, i lördags kom min faster och syster&familjen hem till min mamma och pappa så såklart var jag också där :) . sen i söndags var det helt underbaart väder vi åkte till åhus där min andre faster bor och så stanna vi hos kusinerna på vägen..

sjukt nice det var i åhus, gick i skogen ner till stranden haha barnen var helt över lyckliga tea tog av alla sina kläder och rulla sig i sanden hahaha ;D tänk vad härligt och var 4 år och manbara kan ta av sig naken sådär när man känner för det ^^, idag ska jag till tandläkeren :| fast jag gillar nog att gå dit, tänderna känns så fräächa efteråt ;D . fast har nog inte gått på två och och det händer allt för ofta att jag glömmer bortsta på morgonen (A) oO.

bilder från helgen och fredags :) -




e bloggen tråkig?

eyyy, jag börja få en svag känsla av att ni börjar tröttna på bloggen?

tipsa gärna om vad ni tycker kan göra den intressant eller nått. vad som helst gogogo!!!

oh god nice väder, ska ladda upp massa bilder sen:) . suttigt i trädgården med priinsen och haft det sköönt, ätigt lite glass och så, hoppas man fått lite färg för jag e ju likblek !!

ANDAR? ,- jag tror kanske jag har lite sällskap i min lägenhet? hmm, jag är inte sån som tror på spöke och andrar och onaturliga saker, men börjar ju undra, ibland har min laddare varigt utdragen ur kontakten. och jag har inte tänkt så mycket på det tänkt att kanske jag dragigt ur den på nått sätt, men igårväll la jag och läste med min lampa tänd som sitter i samma förlängings sladd som mobilladdaren.. imorse gick jag upp tog liam lite sånt bara, sen efter någon timme damsuga jag, så märkte jag att mobil laddaren var utdragen igen, tänkte att det var ju konstigt för jag ladda mobilen igår natt, sen såg jag att lampsladden inte heller satt i och jag vet helt säkert att jag inte har dratt ut den eftersom jag använde lampan igårkväll? weird eller vad ? ;o

ny header, förskolor..

vad tycker ni? om den nya headern? e det något att behålla lr ?

iaf, igår var jag och Jeff och kollade förskolor till Liam och jag tror vi bestämmt oss för en.. det är jätte svårt att välja man vill klart göra rätt val.. men vi gick på känsla villket som helt enkelt kändes bäst.. så det blir samma förskola som jeff gick på, och liam kommer antagligen ha samma förskolelärare som jeff hade med haha ;) . där var fint och stort och mysigt.. dom hade en sån jätte stor badbalja innomhus barnen fick bada i ibland :DD

nej dags för frukost byaaa

6 månader :O

hej lovers <3 , Liam.. 6 månader.. var tog dom 6 månderna vägen, tiden har gått så otroligt snabbt, hinner ju inte alls med haha. alltså kommer han vara 1 år innom 0 tid och snart kommer jag gå i skolan igen , åhh helt galet, får inte glömma bort att njuta nu :) .

Promenerade hem till mamma idag, hon e sjuk så tog med mig lite bullar och ballerina kex, ifersig e det bara jag som ätigt utav kexen, men ändåååå ^^, haha nu sover både mamma och Liam och ja sitter här ;) .

NY DESIGN VEM TYCKER ? e ni trötta på denna så bara säg till så gör jag en ny, har ändå blivigt litesugen, men min data där hemma e så otroliiigt slöö så tror inte jag kan göra det där, får isåfall fixa det här :)

menmen, imorgon ska jag kolla mer förskolor skriver om det då PUSS (`v´)


SVAR

Josefin - hur gjorde du för att gå ner igen :)?
svar - egentligen har jag faktiskt ingen aning :P jag tror det har mycket att göra med att när jag bodde hemma var det rätt långt till bvc eller ja, kanske 2- 3 km , och jag var alltid sen så jag fick gå i 190 dit haha , och jag har gått dit 1 gång i veckan, sen plus familjecenter.. sen har jag inte ätigt massa skräp varige dag och nu äter jag, frukost, lunch, middag, men självklart fikar jag med vännerna och sånt :) . att gå snabbt med vagnen typ 2 gånger i veckan hjälper nog jätte mycket ! .

solkeenn <3

hej alla underbara <3 , solen skiner och jag e på ett stååålande humör :D . både idag och igår var jag ute i solen med liam och det var super myyys, liam fick smaka sin första pigelin glass och de tyckte han nog var muums ;D solbränd på bröstet dessutom så snart kan man väll ligga ute och sola lite :D härligt, medans alla andra sitter vita i skolan så kan jag förbereda brännan inför sommaren love it ;). kanske knallar hem och sätter mig i föräldrarnas trädgår någon dag i veckan men imorgon ska faktiskt till familjecenter för det var 2 veckor sen jag var däär :) haha egentligen spelar de kanske inte så stor roll, jag kommer ändå vara vitare än alla andra .. thats mee, blek och fet hahhaa nej jag skojja bara skrev det helt aoutomatiskt xD . e hur nöjd som helst, kroppen ser typ ut som innan jag blev gravid bara bristningarna som ska bort men dom börjar blekas smått och de gillar vi ! . att se ut såhär 6 månader efter graviditet trodde jag aldrig :P

hahaha så jäkla söööt , ;) <3


hos föräldrarna

jaha upp klockan halv 7 idag , tyckte inte det var lönt och slösa energi på att försöka få liam att somna om för det skulle bara gjort mig trött haha, vid 9 kunde tyckte jag det var kontsigt att klockan bara var 9 haha, fixa mig lite och gick med bullar till föräldrarna och åt frukost med dom ;D myss ;)

mamma & jag åkte till trelleborg, handla nya solglasögon byxor och tröjja , wuhu ;D sen typ världens fulaste maskerad dräckt haha men efter lite nålande klippande och antagligen sy in den lite så kommer de nog se liiite bättre ut iaf haha ;) men ni får inte se förän den 23 (?) Louise fyller då 20 år, haha först var jag lite osäker på om jag skulle gå men mamma tyckte jag skulle gå, säkert bara för hon vill vara barnvak haha -.-' ;) .

min förra utklädnad kan ni gissa var jag är ? ;)














*längst ner tredje från höger ;)*

bvc, vadfan ska man ha som rubrik?

gick till bvc idag, jag gillar min bvc sköterska, trevlig glad, men alltså, allmänt förvirrad.. idag hade han gått upp 240 gram , villket är bra för liam (sen förra tisdagen) , och hon sa typ jaa det är väll normalt för honom och när vi ska till barn & ungdomsmedecinska mottagningen så skulle vi frågaa om tips hur han kan gåupp mer i vikt ;s? han har alltid gått upp lika mycket, han följer sin kurva (villket läkaren sa var jääätte bra för han var varken över eller under) , och han e pigg glad, och nu verkade ju som det var på väg upp ännu mer. men iallafall, sen sa jag "jaa men han har ju gått upp mer än vanligt ? för vi vanliga fall går han upp 200 gram på 2 veckor och nu har han ju gått upp 240 på 1 vecka och 2 dagar?" hon bara "aaahhh justeee ja men då e det ju jätte bra" , haha ? ^^,

jaja, det var somsagt läkarbesök idag med :) dom skulle se om han kunde hålla i en fyrkantig leksak, villet han kunde men det var ju såklart lite svårt, och att han kunde ta en leksak i ena handen sen byta till den andra, villket han också gjorde villket jag inte alls tänk på att han kanske kunnat, men det var ju jätte duktigt , :) mitt hjärte  gryyn <3 :)

just getting better, ;)

åhh så duktig liam börjar bli på att sitta :D . idag satt han jätte länge, koncentrerad på tven :) , äntligen börjar den här klängiga perioden gå över, fast han har börjat bli väldigt trött, sover rätt mycket underdagarna, gemfört med innan när han typ sov en halvtimme haha :P menmen :) imorgon ska vi och kolla förskola ska bli roligt :D


ute i det mysiga vädert <3

har varigt super väder idag, var ute med liam satt på torget liten stund och liam fick komma upp ur vagen för första gången utomhus :) så snabbt allt går, förra veckan var första gången han släppte med händerna från golvet och nu sitter han rätt bra , får ju fortfarande passa honom men det kommer jag nog inte behöva länge till hihi ;) snart kommer faster My förbi och fikar lite :)


grillning ny väska bra dag :)

Katrin - han e helt underbar din fina pojke ;)

Jaa verkliiigen !!

Idag fick liam hällsa på moster & kusinerna hihi, hade jääte trevlig dag hos min syster, vi åkte till burlövs center, köpte två leksaker till liam som han tyckte jätte bra om, sen åkte vi vidare till baby proffsen där jag hitta en finfiiin skötväska, tänkte unna mig något fint idag har inte gjort det på ett tag, alltid när man går i affärer handlar man till Liam hihi ;) . dessutom har jag lite extra pengar denna månaden för jag fått sålt moppen, men resten sparar jag, nästa månad ska jag betala el för det gör jag var 3 månad, sen om det blir mer över sparar jag det i min sparbössa som senare ska gå till ny bilstol när liam ska byta, men tror ändå han kan ha sin rätt länge eftersom han är så liten :) .. usch vad man blir sugen på att köpa ny vagn när man går i vagn affärer, men samtidigt inte, min är helt perfekt om man räknar bort handtagen som man inte kan böjja upp och ner,

till skillnad från dom flesta vagnar, kan man vända min sitt del så han sitter både mot mig och ifrån mig, villket är bra för jag vill gärna att han sitter mot mig nu men han kommer ju säkert tycka de är tråkigt så småning om. och den är lätt att köra och väldigt mycket 'stöddempare' :)

var jätte fint väder ute idag med, 16 + om inte mer :) så vi grilla lite, årets första, jummy !! :D

den leksaken längst till höger hitta jag på citygross och lucky mee, för jag har jagat sån, dom har en lika dan på familjecenter som han tycker jätte mycket om, och den i mitten har dom också på familjecenter och den gilla han med super mycket så det var ju lite tur att ja hitta en sån på BR med :D


Nu e det dags för sittvagn! :)

såå, idag bytte Liam till sittvagn, det gick hur bra som helst. Han vill så gärna sitta upp och kolla, har en bräda i liggvagnen man kan höja men var trött på den nu för han bara glider ner och sitter inte alls bra .. mådde inte alls bra imorse men med dagen har det blivigt bättre, men det har varigt så många morgnar, ont i halsen förkyld och så, förkylningen fortsätter men ont i halsen försvinner under dagen, men imorse var de katastrof :P var hos mamma & pappa idag och åt och sånt också :) . tur jag har så underbara föräldrar :) <3 . rent allmänt asså inte för dom bjuder på mat hahaha eller jo därför också men you know what im talking about ;) .

ASSÅ HERREGUD SPRICKER SNART AV KÄRLEK. ibland tror jag att ingen kan älska ett barn så som jag älskar med liam, kanske alla tänker så hihi <3 vad vore jag utan honom? känns som hans andetag e det som håller mig vid liv, att utan hans lukt och smile och lekfulla sratt så skulle jag bara dö och man får sån panik och bara vill skrika (`v´)



dom viktigaste människorna i mitt liv <3.
 

snart slutkörd !

åårh kill mee, nä men asså gud vad jag har ont i rygg och axlar, liam har bara blivigt mer och mer klängig och gnällig för var dag som går, började i måndags, och har har stor sätt bara velat bli buren nu sen i onsdags, och tänk dig själv att gå och bära näst intill 6 kg i 12 timmar om dagen. hoppas denna perioden är översnart för jag börjar känna mig riktigt trött i både huvud och kropp när ingening är bra och allt e fel, anväde bärselen lite idag medans jag städade, där var det ända stället som passade, men säger bara , köp INTE babybjörn, dom dödar verkligen axlar och nacke! .

idag hände också sån där klumpig sak, jag och liam busade han börja klättra lite på min mage, och skallade rätt upp i mina tänder med näsan, usch vad man känner sig hemsk, vet att det är en olyckshändelse men årrh "om jag inte hade gjort så hade detta aldrig hänt" typ.. men man vet att det kommer hända typ 1000 gånger i livet.

Lizette med lilla Towa, vivi och katrin var här idag, vi fikade lite och sånt myyys, (Y) menmen nu får jag städa undan, SUUCK :( . får besök imorgon med .. kramis .


RSS 2.0