liten statestik koll :)?

hejsan jag undrar om ni vill göra mig en tjänst ? jag tänkte göra en lite tjeck mest för skojs skull för jag undrar ju vem ni är som läser, e de unga mammor & pappor,  normalåldrade föräldrar ( då räknar jag typ 23 + bara för ha en utgångs punkt ) eller är det tonåringar (utan barn)

allt ni behöver göra är att skriva antingen ni behöver inte skriva namn, och ni måste inte skriva er ålder heller om ni inte vill :) <3 kram på er <3
* ung mamma / pappa  + ålder
* förälder + ålder
*  tonåring + ålder

så hade jag blivit super super glad självklart så visar jag resultatet för er senare :) <3



vad ska jag göra ?

emma - Vilken mysig mössa! :D var har du köpt den och vad kostade den? :)
köpte den på glitter, :D kommer inte riktigt ihåg vad den kosta, typ 150 ? 199? nått sånt :))


Tack katrin jag vet jag har tänkt ändra skit länge haha ^^,

ska försöka hitta tid att förnya headern, lite iaf, är rätt nöjd med den överlag :)

okej,känner mig kluven, vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag har två secret sparbössor, inte så secret längre men  ändå hahah, den ena är till Miiiig och den andra är till liam, jag har sparat rätt länge nu för jag vill tattuera mig, och tror äntligen jag har samlat ihop tillräckligt med pengar, saken är den att jag vet att jag har så dåligt med pengar så det känns dumt att lägga dom på en tattuering ? , aarh, vet inte hur jag ska göra där.. sen känner jag ändå att jag har ju sparat ihop dom just för att jag ska kunna göra lägga nått speciellt på mig själv, lika dant som jag lägger nått extra lite dyrare för liam av hans spar pengar, (han fick ju sin bilstol igår för sina pengar ;D). svååårt, !!

ajja, klockan kvrt i 10 vandrar vi av på vår första inskolningsdag på dagis, ska bara vara där en timme men ska bli skoj iaf :D passar boss idag (mamma och pappas hund) så tänkte vi kunde gå på en långrunda med honom sen också :)

den bilstolen blev köpt till honom igår iaf, är nöjd med den ännsålänge iaf, :) hitta äntligen gummistövlar i st.20 också :D lite stora men han får ha raggsockar i :)


min sjukling <3

döda mig..... skrev skit lång text och råka klicka nån stans så de försvann.. iallafall, liam är sjuk idag mamma skulle på möte (hon skulle egentligen tagit med liam) men eftersom han hade nästan 39 graders feber fick ja gå hem från skolan, missa ändå bara bilden så de var inte så farligt. :) vi har myst i soffan framför barnkanalen och fuskat med marie kex, man får när man e sjuk (A) .  han e nog lite trött men dom bankar och borrar på taket så han kan inte sova, han har blivit så känslig innan kunde han somna fast jag damsugade typ , och det var i 2an i anderslöv när jag inte hade dörr till sovrummet Oo,

vet inte om ja ska packa ner han i sängen så han somnar där, men han har jätte svårt för att somna i vagn med och det är inget roligt väder och eftersom haft feber med känns det som man borde stanna inne ;/ hmm får se..

imorgon blir det syn undersökning, lite små nervöst tror inte jag ser så bra som jag tror ^^,

min fina mössa taha nästan lika dan som liams ^^, xD



hemmadag <3

Mysig hemma dag med min prins, lek imorse sen tog vi en sväng ner på valen, Liam fick nya skor vinter skor, som även ska tåla regn eftersom jag inte hittar regnstövlar i hans storlek, samtidigt ringde jag mamma och så sa hon att hon också kolla skor till honom så han fick 2 nya, även en jätte sweet möösssa, ;) jag köpte nästan en lika dan så vi matchar taha xD. sen var det hem till sandra en stund jag skulle måla om hennes bord :) .




bilstol,

tycker nu det är dags för liam att få ny bilstol, han börjar bli för lång för sig huvudet är ända uppe nu,
frågan är, begangnad eller ny? och ni får jätte gärna komentera och diskutera med mig, för jag har ingen aning. begangnad är väll egentligen mer passande till min ekonomi, men sen är jag inte jätte glad för att köpa saker begangnat som ska vara en säkerhet (tycker inte om att köpa saker begangnat över huvud taget haha^^), hur vet man egentligen om den är helt säker, hur vet man egentligen att den inte är sönder någonstans ? jag vet det där att om man krockat med bilstolen och den här säkerhets spärren löst nu då finns det nått vitt spindelnät liknande lite klippigt under bilstolen, men annat från de så tja who knows?

sen vill jag ha en fin fräch stol också inte en gammal sliten.. äh jag får tänka på saken, i min sparburk har jag iallafall 600 kr som får gå till bilstol resten får jag lägga till från liams barnbidrag och så.

ha de bra puss <3


<3

asså vet inte vad det varit med min data eller bloggen, har iaf inte kunnat skriva ;o

förra veckan fick Liam sina 1 års sprutor, han var så duktig <3 men han blev såklart jätte ledsen, efter det har han inte riktigt mått bra, har haft en del feber, torsdags gick han ingenting alls hans ben var svullna och hårda, och i fredags var han lite piggare och gick men jätte försiktigt.. vi hade iallafall hans kalas i lördags fast han inte var helt kry, han fick massa massa böcker sånna i typ papp, det blev jätte bra för det behövde vi, han river bara sönder pappers böckerna ^^, dessa var roligare bilder och sånt :) . sen fick han ett rätt stort plast flygplan med lite djur i, och en hund på hjul som låter när man går med den, kläder, en jätte fin tavla av katrin med bilder på oss & honom och när jag var gravid och lite sånt, en sån "burk" man ska stoppa ner klossar i rätt former, det var jätte bra presenter allihop :) <3 och han var sååååååå finklädd, (som ni ser på bilderna tihi ;) )

sen var det 2 kalas på söndan, men liam sov genom det första han mådde inte så bra då heller, Eljas fyllde 1 år han med ju , det var så skoj, mammor från mamma gruppen och barnen var där så det var så mysigt :) <3 sen vidare till Rasmus som fyllde 20 liam var så mammig men det var bara myigt tihi han e sån mormor gris nu såfort hon är där nu när hon haft honom i 2 månader när jag varit i skolan hahaha, ;) och sen när ja kommer hem från skolan ses vi ju nästan bara 3 timmar och han e så trött och gnällig ^^,

bilder från kalasen ;









återbesök läkare föräldrar möte

var i skolan idag men fick gå tidigare halv 2 var det återbesök på barn och ungdoms medecinska mottagningen, dom gjorde bara sån vanlig undersökning lyssna på hjärtat,  kolla fontanellen, och vi prata om hans vikt och allt de där vi brukar och allt såg bra ut, nu ska vi ju till BVC imorgon, liam ska få 1 års sprutan, suuck! , nu är han större dessutom jag undrr hur han kommer reagera.. planerade iallafall att vi skulle till Elias och Sandra efteråt om liam känner sig bra, sååå längesen vi sågs :( <3 . men de blir ju kalas till helgen :D Liams 1 års kalas lördag, elias 1 års kalas söndag ;)

var också på mitt första föräldrar möte och allt känns myyycket lugnare, jag har blivit mer och mer nervös ju närmre inskolningen vi kommit men nu när jag träffat lärare och sånt känner jag mig lung, jag fick ju ända i all hast i med flytten 1 augusti, mamma sa direkt denna för hon jobbar mitt emot och fröknarna där har sina barn på den förskolan och mamma själv har haft lite sammarbete med dom eftersom det är samma rektor, och hon tyckte han hamna på den bästa avdelningen taha så de känns skööönt :D

gammal bild men roligare när det är med en iaf :D


träning <3

hemma med min prins idag <3,  sov hos mina föräldrar, så gick med mamma på långrunda med boss men sen kände jag att jag ville jogga haha, och tror nog jag får träna på mina knipövningar kändes som ja skulle kissa på mig hahaha xD frågan e om jag inte gjorde det lite med HAHAH xD ne men asså fan de var nära ögat ;o XD  man men jag har fått sånt satans sug efter choklad , och känns ju verkligen skit bra att det just nu ligger ett stort marabou scheizer nöt choklad bredvid mig Oo, vill bara gå och kasta det i soptunnan !!!

idag ska jag iallafall spendera hela dagen med min älskling, har saknat honom sååå, <3 helgerna e ju helt jäkla fullbokade så en ensamdag behövdes !!!! <3

efter många efterfrågningar på bild på magen såå, "baaraaabababa" heeere you are ;


Bröllop

Nu har det varit motorcykel bröllop, helt underbart , gud vilken mäktig känsla att köra så många motorcyklar samtidigt genom skurup, helt fantasiskt, först var det vigsel ute vid en sjö i skurup, kommer inte riktigt ihåg vad den heter, sen hem och byta om sen vidare till lokalen, katrin linder * Lindersplace.blogg.se * har tagit suuuuper fina bilder, världens bästa fotograf och min bästa vän *skryyt* haha, det var som sagt Joachims mamma som gifte sig , lite tårögd blev man nog allt tihi, men så mycket jag har skrattat , roliga lekar och sånt ;) kommer nog lägga ut fler bilder senare när de kommer :D


mer kan ni se http://lindersplace.blogg.se -TITTA-

vi dansa tihi super mysigt ;')


här kör vi alla genom skurups trånga gator tihi, dom hade tröjer där det stod "nygifta" och burkar i snören efter motorcyklarna ;)







1 år!!!!

HURRA HURRA HURRA idag är det ingen vanlig dag utan LIAMS födelsedag :D . 1 år, tiden har flugigt förbi, ska de fortsätta i denna takte är vi snart gamla ;o . underbart detta året varit, svårt, svåraste jag någonsin gjort men guuud helt jädrans underbar, villken förändring vi gjort, jag framför allt haha :P fick barn, gjorde slut efter 2 ½ år förhållande, blev ensamstående, flytta hemmifrån, flytta igen, annan stad höll ja på att säga men de stämmer ju inte anderslöv - trelleborg e ju samma kumun och allt haha ;) men flytta en bra bit ifrån ;) !!

Har aldrig varit lyckligare än med min Prins, Joachim, min lägenhet, dom roliga skoldagarna, och ja allt, <3 :) och idag sjöng vi för liten ängel frukost på sängen , haha han kasta sig över mackorna, strunta i presenterna xD . sötnose, sen kom faster My och Armir på lite fika, åt tårta (mata ormen Oo, rätt häftigt faktiskt!) , - vi ska fira "på riktigt" nästa lördag med gäster och mys :) .

1 år !!!!!!!! ,- imorgon ska jag bygga på naglarna efterskolan, ta bussen till anderslöv, jogga hem till mina föräldrar, när liam somnat åker jag och sover hos Joachim, vi ska på bröllop som sagt för hans mamma och sambo, och de blir "bröllops frukost" och hela köret, mamma ska dessutom ha kräft skiva med tjej kompisarna, :P ska vara borta från liam en heeeeel dag ;/ känns i hjärtat men tror vi kommer få det otroligt roligt och jag bara längtar efter att få klä på mig klänningen, skorna smyckena, fixa håret, sminka mig fint tihi :D










Liam fick de vita bord och stolarna , och den saken som står på med bågar och "pärlor" av mig och nu ser hans mysiga lekhörna ut såhär :) <3

<3

hejhopp, <3 helgen har varit super bra, lördags åkte vi (jag liam joachim) hem till föräldrarna och åt god middag och sov över, när liam somnat åkte vi vidare med Jenny och dennis på lite förfest hos Mimmi sen vidare igen på lokalfest i anderslöv, då Anna panna fyllde 18 fiiiina år, hade det helt underbart roligt :D tror vi kom hem och somna vid 3 tiden, och Liam tyckte han skulle vara rolig och vakna kl halv 6 ! ^^, man var lagom trött, men liam sken som en sol och var hur nöjd som helst med sin uppsigning ^^, somnade om och sov 1 timme till och när vi kom ner andre gången så tog mamma med han på en runda med hunden så jag smög upp och somna en stund till ;) ..

på eftermiddan var liam ordentligt trött, tror han sov från halv 12 till halv 3 eller nått, så vi gick en runda på landet, fast satan vad jag hade ont i mina fötter, tror vi dansa från halv 9 på kvällen till 2 på natten i hög klackat !! annars brukar jag ha med mig extra skor, ballerina, så ja kan byta men jag var inte så smart i lördags, fick en blåsa Under foten !! lyckaaat, (Y)

på lördag ska vi på bröllop joachims mamma ska gifta sig tihi, ska bli super mysigt, så snart ska jag ner till daschman*sko affär* (stavning)  och se om jag hittar ett par billiga mjuka skor att gå i tills på lördag utan att få skoskav, för jag drog fram vinter kängerna för några dagar sen och dom fick jag skoskav av, och mina gamla e så heeemskt fula nu när jag använt dom på måleri ^^,

prisallallan <3


tidig Mysmorgon!

imorse fick jag sätta klockan på 10 i 6 !, brukar vanligt vis gå upp kvar i 7 .. men lika bra att vänja sig liam börjar snart på dagis, mamma ville ha honom klar tills kvart i 7, så gick upp 10 i sex, gjorde ordning frukosten, gick och väckte min lille prins som är hemskt morgon pigg, satte sig som ett spik i sängen bara jag viskade liam 3 gånger och klappa han lite på armen, och så var han glad som en lärka, mös lite i soffan innan frukosten, helt mysigt var det, och han var helt glad ;D . så det har varit en skit bra morgon :D ! även fast jag bara ville ligga kvar och dra mig :P

wheeei har packat in liams första födelsedags presenter :D tänk att det lär bli typ 60 till Oo , asså shit tänk att jag antagligen kommer leva när liam är 60 år xD vi kanske kommer vara pensionärer båda två innan jag dör ;O

Finast i världen <3 ;







btw -

så hemskt nöjd med min nya frisyr !!!!




<3

HejHoppsan <3 , fick 3 ½ värdefulla timmar med prinsen idag eftersom jag sluta 1 timme tidigare och han la sig en halvtimme senar,e asså shit, 3 ½ timme, ;/ tråkit egentligen men man börjar komma in i rutinerna , skoldagarna gå rätt snabbt ändå :) förra veckan klämde liam sitt finger rätt rejält i balkong dörren, typ precis vid början på nagelen, så det blev en lite infektion där i lördags, *jag kände mig typ sämst i världen!* , men han har inte reagerat så mycket fick sån tvätt och nagelen trilla av, såg där emot inte jätte trevligt ut .. :P .

herreguud, villken uppståndelse det är i london för att han som uppfan "apple" (Iphone, Ipad osv) har dött .. lägger blommer framför affärerna och sånt ^^, .

ska på joachims mamma och richards bröllop den 15, och kommer att bära detta (GLAD jarå!!! )
asså klänningen är hur vacker som helst love it ! , och skorna har precis kommit till mamma & pappa så ska se dom imr :)¨

klänningen är från Nelly.se
skorna från brandos.se :)





<3

Hejsan sötisar <3 , vet inte riktigt vad jag ska skriva idag har inte vetat det dom senaste dagarna heller, blir ni jätte ledsna på mig ? , idag är det kanelbullens dag, men det får bli en jogging runda istället för kanelbulle för min del, har nästan aldrig tid att jogga det är hemskt . så nu ska jag ner en väända till coop och plocka ut ett paket :) fan hoppas inte jag fått allt för dålig kondition haha :P , men asså jag har ju verkstad 8-4 måndag och tisdag, sen har jag idrott i 1 ½ timme tror jag på onsdagar så ja, de tar nog lite kalorier, jaja liam går rätt mycket nu, även fast han mestadels kryper, nästa vecka är han 1 år whei helt sjuuukt ;D <3 ;')

vi hörs mina änglar puss <3

fredagsmys i fredags med syster och familjen iaf :) <3


RSS 2.0