ammning -

Anja-Får man fråga varför jeff skriver att han älskar dig & vill kyssa dina läppar och du svarar att du älskar han men ni inte är tillsammans liksom?

Fin lägenhet! Vad betalar du för den & hur får du råd med det? :)

svar- jeff skriver väll det, för det är väll vad han vill göra, jag älskar honom, och det kommer jag alltid göra, han e pappa till mitt barn, har älskat honom sen vi blev tillsammans, man, eller jag iallafall, kan inte sluta älska personerna jag älskat, speciellt inte jeff, just för att vi är en familj, vare sig vi är tillsammans eller inte, och man älskar alltid sin familj ..

tack, men skriver inte ut mina pengar och sånt på bloggen om du fortfarande undrar och så, får vi ta det privat:) , säger bara att jag betalar den, med de pengar jag får , och att jag har bostadsbidrag :)

träffade idag de tjejer jag träffa när jag var gravid, det var skojj :) konstigt nog ammade ingen i gruppen alla hade haft mycket problem med ammningen, och alla tyckte att dom hade fått dålig respond när man berättat att man inte ammat, tror det är för alla tror det är så lätt, barnet mot bröstet och så funkar det, för vissa kanske men inte för alla, vissa barn tar inte bröstet, vissa får jätte ont i magen, vissa vill inte. typ som liam, han tog inte bröstet, men ifersig använde jag ammningsnapp ett tag, men sen sina mjölken efter bröstkörtelinflammationen.. jaja, jag tycker iallafall att det är upp till var och en person att välja själv, vill man amma så e det bra, vill man inte amma nehe upp till den personen.. att ge sitt barn mat ska vara en mysig stund, vissa mår otroligt dåligt av att amma, ammning kan klydda med ens huvud, helt seriöst det kan det ;O man kan få massa konstiga tankar , hörde om en tjej som fick tvångstankar, när hon slutade amma försvann dom.. En tjej, som har skrivigt en bok hade sånna tankar när hon gick i backar "släpp släpp släpp" (om vagnen) men hela tiden krama hon hårdare om vagnen, och sen visade sig att det var jätte vanligt..

jag ville amma, men samtidigt inte, det är lite jobbigt, och man blir lite isolerad eftersom jag inte ville amma i värsta publiken på stan, men sen, när jag var tvungen att sluta, kändes det skit kasst, varför känner man sig dålig för att man inte kan amma sitt barn`? kanske för alla tycker att den perfekta mamman ammar sitt barn i minst 6 månader ? jaja, ska se lite på grays anatomy :)

btw - vill att folk ska veta, Jag har råd med min lägenhet, Jag betalar min lägenhet, allt som jag och Liam behöver betalar Jag, mina föräldrar finns alltid som hjälp men i Nödfall, jag har flyttat för jag vill klara mig själv, och jag vill inte att folk ska tro att det är mina "rika föräldrar" som betalar detta för mig eller liam. just so you know :)

här har vi sötnöten iallafall .

saker man bara inte kan glömma,

har ni också saker ni inte kan glömma? något någon person sa till er någon gång som ni inte kan förlåta eller glömma bort ? Man kanske har kommigt över det, någon man umgås med, någon nära vän, kanske någon man älskar. men man har inte glömt bort det, och man kan inte förlåta de hårda orden, eller den handlingen. Känns som jag sammlat på mig en del av det det senaste året, sitter som klister i mitt huvud, inget man tänker på varige dag, men när det poppar upp i hjärnan, finns det saker man önska man hade sagt.. det kan vara små meningar, de som sagt något, kanske inte kommer ihåg det, men man minns själv, för det tog på en. vissa saker kanske folk inte ens sagt direkt till mig,  utan man hört det av någon annan och ibland när man pratar med den personen, och man vet att den inte tycker så egentligen, det kanske är snällt, försöker stötta, men det värsta jag vet är lögner, lögner är lögner, och det sviker och det tar förtroende, vem vill leva en lögn ? vem vill leva I en lögn? jag kan väll inte säga att jag aldrig har ljugigt, men helt ärligt, jag har inte ljugigt på ett riktigt bra tag, inte ens en liten vit putte lögn, för fan vad det svider om man får reda på att det inte är sant. jag har inte dubbelmoral, jag är medveten av verkligheten. Jag är medveten om smärta och jag skulle aldrig göra något mot någon som jag vet skadar, för det har skadat mig.

fan vad deprimerade inlägg jag gjort nu haha. filosofi :) (?) tankar som flyygeer , jag har mina perioder, jag måste skriva av mig det. jag är inte depp, jag e pepp, hah mobbat menmen, usch, jag hatar egentligen och tänka .. :)

åsikter, mina åsikter.

asså dividerar med några killar som tycker att det inte bara är killars fel att tjejer blir våldtagna, jag tycker detta är helt sinnessjukt .. är det någon mer som tycker detta ? tycker ni att en tjej som klär sig vågat vår skylla sig själva om dom blir våldtagna?

själv tycker jag att man ska få kunna gå naken om det nu skulle vara så och att det inte finns någonting som ger en kille rätt att tvinga sig på en tjej. dom flesta killar, tyvärr, är väldigt fyllda med ett maktbegär att känna att dom har kontroll på sin kvinna, & liksom hela tiden behöver bekräftelse på det. detta får mig att vela spy. vi lever på 2000-talet och samhället kämpar väll ändå för gemständighet? men jag har upptäckt fler och fler som faktiskt som säger att dom inte alls tycker de att vissa har mer makt och vissa har mer rätt. men asså när valet var och det var så många som röstade på sverige demokraterna så blev det jättte många som gjorde värsta predikan på facebook om hur bra det vaar och dittan och dattan och dom som sa emot blev rasande.. kändes som en del förändrades när valet var.. känns som fler har börjat berätta deras åsikter, eller så är det bara för jag, och mina klasskamrater osv har blivigt äldre och vågar stå för åsikter, och framförallt Har åsikter över huvudtaget..

familje center

Idag har jag varigt på familjecenter (en öppen förskola) på baby rytmik, haha liam tyckte det var skit roligt, konstigt var vi bara två där idag ;o brukar vara många, iaf på tisdagar :P .. menmen, ska iaf fortsätta för liam tyckte det var jätta roligt, och sen fick han måla sin första teckning haha så gulligt, först fatta han ingenting och satt bara och kolla på den andra bebisen som var 9 månader, men sen åhh han gnugga och smorde runt färgen haha 4 månader och kan måla, inte illa ;) . han försökte stoppa händerna i munnen en gång men tog bara bort de så ja gick allt bra igen ;) . han tyckte nog det kändes skönt för hans smorde in färgen på händerna som om det vore handlkräm hahaha XD så vi målade två stycken ;)

Älskar öppen förskola asså , personalen är otroliiiigt trevliga & roliga, alla mammor är jätte trevliga dom också, man får alltid uppmuntran och beröm och de finns så mycket man hittar på med sina bebisar, babymasage, baby rytmik, (för er som inte vet vad det är, man lyssnar på musik och dansar runt med barnen, sjunger lite, och gör lite olika saker med barnen, till musik, lite som babygympa kanske?) och måla, göra hand och fotavtryck, "utbildningar", eller de kommer ibland lite olika folk som berättar, txe en gång var det om barnens utväckling, och om mat, och tänder och lite sånt allmänt :)

jag längtar tills liam blir större och vi kan följa med ut på utedagarna :)

här e liam när han målar ;D får väll köpa lite papper och målarfärg, han verkade tycka det va rätt skojj ;D


lite bilder :)

heej alla lovley people <3 Åhh, storm trivs i min lägenhet :)<3 den har blivigt jätte fin, nu saknas bara den ena sängen gardiner, blommor, byrå & en hylla :) . det är lite kallt här, men tror jag är van vid att vi hade så varmt i huset eftersom vi ofta eldade :P . Idag har Liam fått smaka lite potatis och lite banan, potatisen tyckte han inte var så god fast han åt det iallafall haha ^^, bananen var såklart jätte god ;) sen var vi på babymasage, och vi sjöng lite, haha Liam satt och skratta jätte mycket när vi sjöng, han börjar nog "förstå" det lite, men jag sjunger jätte mycket med honom hemma så kan vara det, han älskar en (som egentligen är en visa man sjunger när man dricker men jag har ändrat "och alla ville supa" till alla ville dansa (A) men asså det e bara för det e faktiskt en bra barnlåt den går så -
(räkna på fingrarna)
1 o 2 o 3 idianer, 4,5 o 6 indianer 7 o 8 o 9 indianer 10 små indianer, alla hade dom pilar och båge (låtsas skuta pilbåge) alla hade dom fjärdrar i håret (ta fingrarna uppe vid huvet) alla var dom stora och starka (låtsas som du visar musklerna) och alla ville dansa (dansa lite med barnet) haha ;D den tycker han e jätte rolig

efter det kolla vi på när några andra hade baby rytmik (tror ja de heter?), liam var lite trött efter både masage och sången så vi satt vid sidan och vila lite, tror faktiskt jag ska gå på det på torsdagar med för det verkar rätt roligt, man lyssnar på musik sjunger dansar runt och killar dom och lite sånt ;) .

imorgon kommer **** och spenderar dagen med mig och lite Liam, förhoppningsvis kommer också pappa med förlängningsladden tillt tven så jag kan ställa den på rätt plats :) :)

menmen dags att diska lite medans Liam sover kanske :)
bilder på vardagsrum och kök, resten kommer senare :) och en liten bild på söötingen <3:)
 

LÄGENHETEN

Iii-la-la-Åh så kul med första lägenheten! Kommer o hälsar på er när du har hunnit fixa o packa upp! Kram,
jaaa det mååste duu :D:D

GUESS WHAT ? jag sitter i MIN LÄGENHET OCH JA HAR DATA OCH INTERNET hihi <3 pappa fixa (A) mamma fick gratis internet i 1 år när hon fick sin mobil i julklapp så lucky me :D hihi så ni kommer få lika mycket uppdate som förr ;D . imorgon får ni bilder på lägenheten den e JÄTTE FIIN och jag ÄLSKAR DEN <3 puss<3

idag flyttar jag :)

Hej alla ni underbara som läser och följer min blogg, idag flyttar jag och kunde inte varigt gladare, men självklart lite ledsen får man vara eftersom jag inte har någon data, men det kommer nog snart.. så bloggen kommer inte vara skriven lika mycket som förr, men så fort jag kommer till en data så ska jag självklart skriva ett litet inlägg till er <3 Min lägenhet e sååå fiiiin (`v´) ska lägga upp bilder en dag :)

Liam mår finfint just nu ligger han på magen på en filt och försöker vända sig, men han glömmer släppa taget om filten hahah så han kommer liksom inte runt haha ;) jag gick aldrig på återträffen i lördags, My & Rithe var´sjuka, dom skulle passa Liam, och mamma och pappa var på spa, menmen sånt händer ju men fick en mys dag med liam istället och fick lite i ordning i lägenheten :) tänkte laga lite mat att ge som mat portioner till Liam imorgon, idag ska jag bjuda syster + familjen, och mamma och pappa på lite hedvigsoppa uppe i lägenheten ;D idag flyttar vi dit resen, matbord+stolar, säng, skötbord, tv, tvbord , osv :) men de e fortfarnde inte klart ska ha 2 stolar i mormors lägenhet också :) menmen ni får de det jätte bra sålänge så 'hörs' vi kanske snart PUSS PÅ ER


flyttflytt

idag börjar vi flytta lite låder bort till lägenheten, ska fixa lite i vardagsrummet och hänga lamppor, resten gör vi på söndag för imorgon är det återträff men burfarna :) . varför ska alla ha roliga fester så nära varandra ;o . först återträffen, sen erikas 18 års fest den 25 mars tror jag, och sen e det maskerad den 16 april och maskerad verkar sjuukt roligt  har aldrig varigt på nått sånt ;D .jaja får se hur det blir med det :) igår var liam på BVC  han väger nu 5 kg :) börjar smått gå över till st. 62, haha byxorna han hade när han var nyfödd passar fortfarande i midjan men e lite korta :P , fast vissa 56 byxor är lite stora i midjan:P nästan bara jeansen som passar påde och :P ..

Rubriik :)

Hej finisar <3 igår var det babymasage & mamma grupp, började precis i en ny :) , dom e såååååå trevliga och lättsamma och pratglada så gillar verkligen gruppen :D <3 Liam och en annan tjejs pojke satt och stirra på varandra jätte länge och skratta lite då och då haha så sjukt gulligt ;D blev inte så mycket masage för liam för han skulle äta haha XD . idag blir det IKEA, jag har 1000 kr jag kan handla för så jag hoppas jag har råd med ett soffbord 3 lampor & och gardiner, fast jag ska ha typ rullgardiner istället, ajja, ni får se sen när lägenheten e klar såklart :) tror det kommer bli skit snyggt ;D kanske får låna lite pengar av mamma sålänge :) . Liam har sovigt hela natten nu 3 nätter i rad, uuuunnderbaart :D <3 och så har vi busat massor i sängen idag ;D . hihi de e så skojj , man får mer och mer "tillbaka" , skratt joller, ja, alla sa till mig att jag skulle tröttna tillslut, pst , allt blir bara roligare och roligare, :D förstår inte folk som tror man tröttnar på sitt barn ? öhh, haha

haha Liams hår e lagon frächt nu ^^, har fått utskrivet nått vaselin mot hans skorv för jag får aldrig bort det hur mycket jag än oljar, och han har massor med hår som ni vet så det e ju i hela håret också haha, men asså GUUUD, liam har gulligt hår men ni skulle sätt en bebis på familjecenter, awwee, så ut som en liten monky gämt 1 cm långt hår över hela huvudet, det såg ut som dom hade klippt det i en söt frisyr haha, bebisen var kanske 1 månad, och SILKESLENT , de var så lent asså!! jätte söt var det haha

åhh mysbild på Liam&Farmor <3


svaar till komentarer -. liam 4 månader :)

EK - Jag går in och kollar på din blogg varenda dag och älskar att följa liams utveckling. Du verkar vara en supermamma och jag ser verkligen upp till dig.
Hur kändes det dom första dagarna som mamma? Var det jobbigt att gå upp varje natt när du vanligtvis inte hade gjort det?

svar; Heej, vad skojj att du läser :D taaack så jätte mycket det värmeer <33 njää eller jag vet inte haha ;o liam började sova rätt bra tidigt, jag vet inte om jag hade någon överskotts energi eller nått för jag var inte trött och var bara jätte glad, för det var ju detta jag hade längtat efter, att behöva gå upp, ta hand om mitt barn, känna mig vuxen och behövd & vara stolt över mig själv :) , fast jag kommer ihåg att jag tyckte det var jätte jobbigt att amma under nätterna, det tog några veckor att hitta rutinerna, den bekvämaste platsen att sitta på och så, sen kom jag på att allt var mycket lättare om ja satte mig framför tven, men jag blev jätte dåsig i hela huvudet av att amma under nätterna för jag redan var så trött :P . men det har nog bara hänt 2-3 gånger att jag har vilat under dagen:P

Emma - Är du & Jeff tillsammans igen? :D Kan du inte berätta lite om er relation? :)
svar - nej det e vi inte :) ,- det är lite svårt att förklara, det e bara komlicerat, vi försöker hitta lösningar på våra problem, och allt som har varigt jobbigt innan, men som vi bara struntat i :P jag går dit några dagar i veckan, händer att jag sover där ibland, han e med på mycket vi gör med familjen och så :)

åhh, länge sen jag skrev? eller? haha den 13, igår , blev liam 4 finfina månader :D underbart, han bara växer och växer tiden går så snabbt , om 2 månader e han ju ett halvår ;O eller som jag brukar säga "om 1 månad e det bara 1 månad kvar till han är ett halvår" hahah XD min komlicerade räkning men det låter inte som det e lika lång tid kvar då hahah xD. idag var han ¨på återbesök hos öronläkaren, det gick bra han var jätte duktig, låg och skratta lite ;) sen handlade jag en jacka till han och ett par skor., han blir så hemskt varm i sin overall när vi bara ska köra någonstans eller ska in i affärer så jag tänkte att han skulle få ha den då med en filt om benen :) . och sina nya "mjukis skor" (kan lägga foto imorgon orkar inte nu:P) för jag har blivigt av med hans socka :P

nästa måndag ska jag My (jeffs syster) och Rithe (jeffs mamma) börja på Zumba, eller ja pröva på :) för jag MÅSTE träna, asså jag får lite absinens om jag inte får träna ;O . och gymmet i anderslöv e så tråkigt + att man ska vara försiktig med styrketräning, och zumban på måndagar blir perfekt med bussarna så jag e bara borta ca 2 timmar och då ska Jeff ha liam :) måste nog börja vänja mig vid det lite :P .. åhh tänk om man kan få tillbaka sin kropp? kanske en ännu bättre haha, men man ska väll inte ha för höga förhoppningar :) med kläder e jag nöjd, utan , blör, men de e mest bristningarna som e jobbiga :P.. menmen, det e ju långt till sommaren men bäst att börja nu:) ska gåå igeeen pussar på min UNDERBARA läsaaare (`v´)

katrin 18 år,

spinderella; Hej Nattis! :)
undrar hur det ser ut mellan dig och Jeff nuförtiden? :)
massor av kramar till dig och lillemannen och lycka till med din första lägenhet! :) <3

hejhej :) <3 det ser bra ut haha ;) (?) kramar till dej meed :D taack,

Hade en jätte rolig kväll igår, katrin fyllde 18 år , hon ville och se perikles ? asså jag vet inte hur det stavas dom som sjunger "var ska vi sova inatt?" , jaa, så istället för slagt idag bjöd jag henne på det där vi träffa massa annat folk och vi hade jääätte roligt :D . och imorse vaknade jag vid 9 av min saaaknad till liiaam <3 sen var de pusspusspuusss, men jag och mamma skulle på spa idag så vi åkte halv 12, ååhh det var sååå sköönt, jag och mamma är inte jätte bra på att bara sitta och slappna av haha xD men de var skönt med ansikts mask och masage ;) sen bubbla vi bubbelbad och satt i infaröd bastu ;D hääärliiigt

fullspeckade veckor :)

dessa kommande veckorna händer mycket, imorgon blir det återbesök hon barnmorskan, woho -.- not. på lördag firar vi bästa vännen katrinnnn som blir 18 år imorgon :D blir nog inte slagt ändå för vi visste inte riktigt hur många som skulle med och så och  man skulle skicka in hur många man typ blir haha? . tisdag nästa vecka blir det mammagrupp, och baby masage torsdag är det BVC lördag blir de reounion med mina gammla underbara vänner från bruf och det ska bli riktigt rolig för dom har jag inte träffat på ja jag vet inte hur länge :P . och mitt i smeten ska jag försöka få ihop saker och fixa MINMINMIN *nästan* lägenhet så man kan flytta in :D woho,

imorse fick liam smaka på lite majs & potatis, men tror jag ska göra egen barnmat istället för det är lite onödigt att ha sån burkmat som varar i 2 dygn när han bara äter typ 2 skedar :P Han har badat idag  också haha , och nu sover han som en stock ;) vet inte riktigt vad det är med han, han är väldigt onöjd och gnäller väldigt mycket, han har varigt så nu i 3 dagar, men det kan ju vara en tand eller växverk, eller så tycker han bara inte det är riktigt bra just nu haha ;) $-


måndag tisdag onsdag :)

Emma, från burf you know ;) - då ses vi på slagt då?
- haha ja de gör vi kanske då :D:D

som ni seeer har jag ny headeeer, vaad tycker nii ? :D la ner lite mer tid på den denna gången:) och somsagt e jag seg på att skriva för vår andra data kan jag inte skrivfa på :S tog en lugn dag i måndags liam sov som en stock på natten :P det e konstigt om man sover txe (som liam gjorde mån-tis) han somnade jätte sent, klockan 12, sen vaknade han en gång på natten sen sov han till klockan 11, åhh vad skööönt tänkte jag kände mig jätte pigg när jag vaknade haha :P men det är ju egentligen inte längre än han brukar ? han brukar somna vi 9 -10 tiden vakna en gång på natten sen sova till klockan 8 - halv 9 haha men bara för det är så tidigt så tror blir man automatiskt trött ^^,

igår var jag iallafall på återbesök hos läkaren så jag missa baby masagen:( dom sa attt allt hade sätt jätte bra ut på rönken och att det såg ut som huvudet höll på att bli bättre :) ¨Han höll på att bli bättre från sin förkylning men i måndags blev han helt plötsligt skiit förkyld igen och näsan bara rinner, jaja, nu ska jag äta frukost haha ;) ska försöka skriva varige dag :)

här är Liam så söt och glad i hoppgungan han fick låna av moster haha ;D

dopet

Dopet var jätte fint, liam var glad och pigg hela dagen, och han fick jätte fina presenter :D roligt att ha familj och vänner sammlade :D . fotona från dopet blev tyvärr inte så bra och det var synd att det inte blev något fint när jag höll liam :( men det blev jätte fint på min syster och liam iaf :D . här har vi nått foto , igår var vi på kalas, Sam fyllde 2 år, alla var jätttte trötta haha, Liam som som en stock inatt fick sova från halv 11 till halv 9, skööönt !! på lördag taggar vi Slagt i malmö katrin blir 18 finfina år :D . och innan det ska jag och mamma på spaa, sjukt skönt ska det bli ;D . 

 

halåjj,

förlåt för jag inte har skrivigt, eller lagt upp mina övninga "theos mamma dom kommer snart haha" men min data (inte denna) kan jag inte skriva på skit störigt, såå har jag inte riktigt orkat sätta igång denna datan och sånt har haft så mmycket inför DOPET SOM ÄR IMORGON gaah längtar ihjäl mig!! men jag lovar att jag ska fixa bilderna och övningarna så snabbt som möjligt :) idag ordnar vi inför dopet självklart kommer 100 bilder på söndag eller imorgon haha kramiiisar på er <3

RSS 2.0