yeyeye

jennie - tack så mkt :)

jävla soc asså, årh, ringde dit för jag vill ha hjälp med lite saker och så och dom säger bara "nej vi kan inte hjälpa dig " .. årh, så ja, om inte dom kan vem kan då? . suck .. menmen, igår var jag iaf i trelleborg träffa lizette och söta Towa, och så var erika med också, men nej , jag stanna inte och kolla på erik saade haha , det var skööjj, liam åt burkmat ute för första gången och de gick faktiskt bra, trodde inte det , trodde han skulle vara för okoncentrerad, men så har han blivigt rätt gnällig så jag hoppa familjecenter idag,  funderar på att gå på typ någon babyfotografering .. hade varigt roligt.. :) . men sen ska en på mammas jobb fota oss ute i mamma och pappas trädgård när det blir lite finare väder. :)

bvc - mammagrupp

har varigt på bvc idag, liten kille hade gått upp 220 gram på två veckor, e väll normalt för att vara honom, han väger nu 5620 gram och är 62 ½ cm lång, och om två veckor är han 6 månader, galet . <3 tiden gått ordentligt snabbt, var på svedala outlet med mammi, köpte nya skor som är typ skit snygga wuhu, och e ny tröja.. åhh vad jag låter entusiatisk eller vad fan det heter idag, nej inte speciellt, e helt down . suuck. bläblöh . inte trött men måste sova. yäy . skkriver kanske roligare imr lr nått ska träfffa lizette och baby towa, och desutom ska dom ha visning på lägenheten, skit på det också,

hej mina kära vänner

förlåt för jag har blivigt så dålig på att skriva, har inte mycket tid längre, liam sover inte så mycket under dagarna,.. har mått sjukt dåligt idag, kroppen har värkt och varigt trött, ont i halsen med, nu sitter jag här och myser med en kopp tee och ska kolla på en unge i minuten <3 , de programet e så bra :) . Liam har förändrats jätte mycket, som över en natt. börjat utväckla en personlighet, har börjat säga ifrån ordentligt ifalldet är något han inte tycker är bra vill hällre ha fast mat är ersättning, rullar över på mage nästan hela tiden och har börjat upptäcka att det finns ju massa roliga saker överallt som han inte når villket gör han väldigt förbannad haha ;) .imorgon blir det bvc och sen till familjecenter :) puss på er <3

 

klippt mig :)

klippte mig igår, det blev väll sådär, lite för kort i luggen och i nacken och så men ja det växer ju rätt snabbt, var på erikas 18 års fest igår det var skit roligt, :) det var en tjej som bara "OMG DITT HÅR E SKIT COOLT" haha så det var väll bra i guess, menmen.. ska nu hem til mamma och pappa äta mat och vofflor eftersom jag inte hann med det igår haha ;) pusspuss <3


familjecenter:)

varigt på familje center idag, alltid lika roligt, och liam tycker också om det, de märks. han var trottsig här hemma, men så fort vi kom dig lev han på solskens humör, haha var ett barn som drog han lite i håret, råka stoppa fingert i hans öga och typ srog upp hans ögonlock & råka riva han i ansiktet såg lite läskigt ut men liam verkade inte ens bry sig ahhaha xD . sen var det en tjej där från familjerådgivning och snackade om det och så :) . baby rytmik med, han älskar flyga flygplan på mina ben ;) .

asså jag vet inte riktigt, men det verkar som han inte vill ha ersättning mer ;o han har typ "nekat" det rätt mycket både idag och igår, men när jag gett han pureer så äter han som en galning, med kött pureerna går fortfarande inte riktigt bra, han klögs lite ibland och de e ju inte så roligt. menmen :) nu får han gröt på morgonen, rotfrukt puree vid 12 och köttpuree och rotfrukts purre lite senare på dagen =) går rätt bra, och ersättning imellan där såklart :)


ikea, klipp

var på ikea i helgen med mamma, har sålt massa saker efter mormors lägenhet, fick massa pengar som jag slösa där på maaassaa fina saker så nu e lägenheten snart klar, sånna "stöd" till hyllorna som ja ska hänga på väggen var fel, och ena tavlan såg lite fjuttig ut på väggen så ska köpa en till åker dit idag :) det är jeffs dag så har precis varigt där och lämnat liam *buhu* <3 men jaja, skönt ändå för nu fick jag städat i lägenheten, liam har kommigt i en liten klängperiod så kan nästan inte göra någonting för han vill bara bli buren , men så äre :) .

ska klippa mig på fredag, innan erikas 18 års fest, hmm, kanke inte jätte cleaver, för tänk om jag inte blir nöjd då kommer jag vara jätte off . :P . menmen tänkte mig nått sånthär - e så hemskt trött på hår så det finns inte, jag har inte ens långt nu men usch nej, gillar de inte .. :P


träning !

Emma - ska du flytta igen ? :)
SVAR - lägenheter jag bor i är inte "fast" eller vad man ska säga, jag hyr den i andrehand och dom försöker fortfarande sälja den, men det verkar inte som den blir såld, men jag kollar ändå andra för säkerhets skull :)

idag var det jeffs dag med liam, jag var i trelleborg och körde två timmar träningspass, först core och sen afro arobic, core är typ styrketräning vs. yoga haha ;) jobbigt som fan, när man låg i "bänk" såg jag ner i min tröjja, såg min mage och fick pepp som fan !! :P . afroarobic, var kanske inte jätte roligt precis, lite långtråkigt för man gjorde typ samma sak hela tiden, men ja , bra träning speciellt för armarna :P . nu har jag precis ätigt , liten mann nannar och jag e rätt trött så jag ska nog också sova snart :)

varigt på familjecenter också på lite babyrytmik, liam mår mycket bättre idag skönt, :) igår var han jätte ledsen hade hög feber och låren var svullna efter sprutorna, om han satt i en ställning och man flytta han bara en millimeter börja han skrika och gråta super mycket, så synd om honom ;/ <3 fick i han lite alvedon sen började bli bättre till kvällen men snacka om att jag var slutkörd !

BVC

igår var vi på bvc, Liam fick sina 5 månaders sprutor, och det var lika hemskt som förra gången fast han blev gladare snabbare denna gången, fast nu har han feber, villket han inte fick då och har inte alls varigt glad, ligger helst bara i babygymmet varige gång jag kommer för att bära upp han blri han jätte förbannad. ^^ mamma ringde på en annan lägenhet till mig men dom var dumma i huvudet och neka mig för jag var ung mamma .. suck! ;o . hon var jätte trevlig först men sen när mamma hade berättat att jag var ung förälder vände det som dag till natt :P jaja sånt är väll livet, sånt får jag leva med, bara synd, vi som behöver lite mer hjälp och inte har det lika lätt får ändå jobba dubbelt så hårt men så är det med allt, tur jag lärt mig att livet inte är rättvist höhö :)

svar

sarah -

Hej :-) går det att kontakta dig mer privat? har några frågor som jag inte tycker är passande att ta så öppet hehe..
Mvh Sarah

hmm, antingen facebook eller nått, eller så skriver du ditt nummer så tar jag bort komentaren så fort jag sätt det så skickar jag ett litet sms :) kram.

mitt kära barn :)<3

Emelie - jaa jag tror jag har läst den, känner igen namnet ;D men kommer inte riktigt ihåg så kanske ska läsa den :D tack för tipset :)

- åhh, kollar på en unge i minuten, vad det berör, blir lite tårögd, tänker tillbaka , den dagen var underbar, den dagen var Min, när man var där så fanns inget annat, jag tyckte sjukhuset var jätte tråkigt, men jag skulle tagigt mammas tips och njutigt, för det var som att leva i en dröm, ingen verklighet bara ligga där och finnas och andas. Älskar liam så det känns som mitt hjärta ska spricka, så det gör ont han e så sjukt underbar Mitt barn <3 längtar redan efter nästa bebis, men njuter av Liam, jag vill inte skaffa barn förän liam är större, iaf 5 år eller nått. vill bara kunna njuta och lägga all min uppmärksamhet på bara honom , dessutom gå ut skolan ha lägenhet/hus bil osv :) . menmen, imorgon får liam sina 5 månaders sprutor, han blev 5 månader igår hihi stor pojke :D <3

BOK TIPS !

Först kom liams kusiner hit tea och sam <3 och daddi johan haha ;) . fika lite, sen följde jag med mamam hem så åt jag good middag där :) , åh fyfan såg japan på nyheterna, hemskt ! och dom fattar väll ingenting där, han ena killen sa "jaa min hylla trillade så jag ska hem och städa" vad vet han, hans hus kanske inte finns kvar.. hon ena sa "synd om alla bebisar som behöver nya blöjor, hoppas allt kommer gå tillbaka som vanligt snart" det kommer ta flera år, städer som står i lågor och översvämmningar och allt, jaa då e man verkligen nöjd som bor i lugna sverige. <33

hämta mina böcker med :) hade ju glömt hur många underbara jag hade, haha jag har redan läst halva av den jag lånade i tisdags xD .

mina bonus bebisar -böcker- jag rekomenderar :
1. 14 år till salu - en sann svensk historia om Tessan som lever normalt liv, på väg hem från stallet blir hon våldtagen hon berättar aldrig vad som hänt utan lägger skulden på sig själv. hennes kompis föreslår att dom ska sälja sex, men allt spårar ut och tillslut får hon inte ens betalt av männen, hon flyttar men dom hittar henne och övergreppen fortsätter.. OTROLIIGT BRA BOK älskar den <3
2. Vår lilla hemlighet
- också en sann historia, när Toni Maguires var 6 år började hennes pappa förgripa sig på henne och sa att det var deras "lilla hemlighet" men hon berätta för sin mamma, men som istället vände ryggen till och sa att dom aldrig skulle prata om det igen. när hon blir 14 år blir hon gravid, och hennes pappa är pappa till barnet, då berättar hon sin historia och hans sätts i fängelse, hon gör abort men istället för stöd blir hon utfryst av vänner familj & lärare.
3. snälla pappa, nej - sann historia detta med, Stuart howarth. han och hans systrar blir sexuellt utnyttjade av sin styvfar och utsätts för massa annan tortyr och psykiskt plågsamheter. Hans familj får reda på att han uynyttjar systrarna men frågar inte honom eftersom han är en pojke, efter 30 år och psykiskt helvete bestämmer han sig för att träffa sin styvfar igen ursinnet kokade över i hans hjärna och han fick spendera 2 år i fängelse, Men i fängelset blir han offer för fängelsevakter.

dessa toppar som 3 bästa mest för att dom är sanna historier, dom är hemska, men just därför bra, man kan inte släppa det och det är hemskt att sånt händer i världen, dom peppar en lite, på ett konstigt sätt, man har styrka man kan överleva, även om man gått egenom hemska saker.

sen har vi;
1. Innan jag dör - Tessa är 16 år och leukemi, hon gör upp en lista på saker hon ska göra dom månaderna hon har kvar, högst upp på listan är att vara tillsammans med en kille. En jätte bra roman!
3. Trekant - haha sjukt rolig bok, handlar om två lesbiska tjejer My och "bob" i ett förhållande, som bestämmer sig för ha trekant, men allt är inte som det verkar för plötsligt dyker mystiskt C-kupan upp, från mys förflutna, men dom besttämmer sig för trekant som fortstätter, länge, men allt blir mer och mer komlicerat med tiden och My misstänker att kärleken blir inblandad.. asså den e riktigt rolig, man förstår inte vissa konversationer, men ibland skrattar man precis som man kollade på en komediserie ;)
2. Den osannolika strippan- detta är faktiskt också en sann historia, men den är mer rolig, hon flyttar till minneapolis för att ha närmre till sin internetpojkvän. och en kväll på väg hem från sitt recepionist jobb går hon förbi en strippklub och bestämmer sig för att testa på att strippa på en av amatör kvällarna, men det blir fler och fler kvällar och känslan av livräddsla och livfullhet som hon känner på scen vill hon inte vara utan :) . haha den e rätt komisk när hon berättar om hennes kläder, konstiga namn och ja allt möjligt ;)

lägger in bilder påböckerna en annan dag klockan e mycket måste gå i duschen sen nanna pös <3

lalla :) hihi

heej finisar <3 är allt bra med er :)? . idag har jag inte gjort mycket busat lite med liam i sängen, vi har läst en bok, och lite sånt :) och så har jag själv börjat läsa en bok, men jag funderar på att läsa om mina älsklingar som är hemma hos mamma. jag blev sån läslus ett tag för typ ett år sedan och läste typ 1 bok i månader, och jag älskar dom så det e mina bonus bebisar haha ;) det är - snälla pappa nej, 14 år till salu & trekant :) . <3

nu läser jag bara för att dö iallafall :P och till Liam lånade jag -får jag titta i din blöja- och -kaj är farlig- :P . hahaha btw, igår fick Liam provsmaka lite fisk ;) tyckte det var lika bra för jag gjorde panerad fisk till mig, med potatis, så då fick liam samma sak, fast han fick kokt fisk och potatis ;) han tyckte inte det var jätte gott men haha roligt att äta middag tillsammans ialladfall :D så fick han smaka lite idag med för att vänja hans smaklökar lite :) . jaja, Liam fick måla igår också :) -


bvc

varigt på BVC denna veckan också och nu hade han gått upp 240 gram ;O jätte konstigt, han har aldrig gått upp så mycket och förra veckan vi var där hade han bara gått upp 20 gram på 2 veckor ;O haha, jaja det är iallafall bra, kan ju vara för jag har börjat ge han lite mat :) ska nog börja med lite kött prueer snart , och lägga ihop lite mål till honom txe kött puree och brocolipuree :) efter det promenerade vi till familjecenter där var rektorn till ett dagis som vi ska och kolla på om 4 veckor :) det låter rätt bra där faktiskt, men jag ska nog kolla alla här i närheten :) har lånat böcker också så nu ska jag och liam läsa lite haha ;) lånade en till mig själv också så jag inte är helt hjärndöd när ja kommer tillbaka till skolan :) ska nog sysselsätta mig själv med andra saker med, typ göra lite project eller nått :P haha

liam sjuk

liam är lite sjuk, genom förkyld tror han har lite feber med, han var varm menhar glömt tempen hos mamma. har varigt väldigt missnöjd, och inte riktigt velat ha med mig och göra haha, så fort jag typ skulle lyfta upp honom ur babygymmet och leka med han så blev han jätte sur :P . han tycker om sin gåstol, lägger massa leksaker där som han pillar med :) han når inte ner till marken så han kan inte gå runt hahah ;) . menmen , var ute och gick idag, hem till mamma och pappa hämtade boss och gick tillbaka igen , de e nog några km , typ 7 kanske ? . ja jag vet inte, borde göra det varige dag, :P om liam e frisk imorgon ska vi ut i skogen och promenera lite :) .

När jag och evelina var på familje center igår och satte liam och neo i små sånna "lekpölar" haha kan inte förklara det är runda saker av skummgummi, haha så märkte vi att dom kunde sitta lite, men bara ett liten stund, :) här sitter lillemann lite - men det varade i kanske 20 sekunder haha ;) men ändå kanske hittar balansen snart :)?


bvc ;/

var på bvc idag, liam hade bara gått upp 20 gram , och de e på två veckor, det är jätte lite ;O , vi gjorde om en gång bara för att se om de stämmde, förstår inte, jag som bytte till en ersättning som skulle vara tjockare typ ? eller jag trodde det , det är NAN 2, och är för 4 månader och uppåt, nu ska jag iallafall byta ut en portion mot gröt,om det går bra ska jag byta ut 2 och se om han går upp mer i vikt, men han har svårt med att det tar längre tid att äta gröt haha .. iallafall, ska till öronmottagningen imorgon för att se så han inte fått öroninflammation igen för han hade väldigt mycket vax i öronen, och han har faktiskt varigt på lite dåligt humör de senaste dagarna, jaja, blir iallafall dit imorgon,

och en sak till :( BUHU, dom ska ha visning på lägenheten imorgon, åårh hoppas dom inte får sålt den !!! har ju precis flyttat hit tänk om ja måste flytta om 3 månader igen ;( snyft, men iallafall, ska nog börja söka andra redan nu, men de känns skit kasst, asså, tänk om ja måste flytta från denna jätte fina lägenheten till en annan hyreslägenhet, hyres lägenheter brukar vara skit fula :( . (för jag hyr bara denna i andrehand) .. jaja sånt e livet, känner ändå att jag vill ha en 3a så liam kan få eget rum..


RSS 2.0