BOK TIPS !

Först kom liams kusiner hit tea och sam <3 och daddi johan haha ;) . fika lite, sen följde jag med mamam hem så åt jag good middag där :) , åh fyfan såg japan på nyheterna, hemskt ! och dom fattar väll ingenting där, han ena killen sa "jaa min hylla trillade så jag ska hem och städa" vad vet han, hans hus kanske inte finns kvar.. hon ena sa "synd om alla bebisar som behöver nya blöjor, hoppas allt kommer gå tillbaka som vanligt snart" det kommer ta flera år, städer som står i lågor och översvämmningar och allt, jaa då e man verkligen nöjd som bor i lugna sverige. <33

hämta mina böcker med :) hade ju glömt hur många underbara jag hade, haha jag har redan läst halva av den jag lånade i tisdags xD .

mina bonus bebisar -böcker- jag rekomenderar :
1. 14 år till salu - en sann svensk historia om Tessan som lever normalt liv, på väg hem från stallet blir hon våldtagen hon berättar aldrig vad som hänt utan lägger skulden på sig själv. hennes kompis föreslår att dom ska sälja sex, men allt spårar ut och tillslut får hon inte ens betalt av männen, hon flyttar men dom hittar henne och övergreppen fortsätter.. OTROLIIGT BRA BOK älskar den <3
2. Vår lilla hemlighet
- också en sann historia, när Toni Maguires var 6 år började hennes pappa förgripa sig på henne och sa att det var deras "lilla hemlighet" men hon berätta för sin mamma, men som istället vände ryggen till och sa att dom aldrig skulle prata om det igen. när hon blir 14 år blir hon gravid, och hennes pappa är pappa till barnet, då berättar hon sin historia och hans sätts i fängelse, hon gör abort men istället för stöd blir hon utfryst av vänner familj & lärare.
3. snälla pappa, nej - sann historia detta med, Stuart howarth. han och hans systrar blir sexuellt utnyttjade av sin styvfar och utsätts för massa annan tortyr och psykiskt plågsamheter. Hans familj får reda på att han uynyttjar systrarna men frågar inte honom eftersom han är en pojke, efter 30 år och psykiskt helvete bestämmer han sig för att träffa sin styvfar igen ursinnet kokade över i hans hjärna och han fick spendera 2 år i fängelse, Men i fängelset blir han offer för fängelsevakter.

dessa toppar som 3 bästa mest för att dom är sanna historier, dom är hemska, men just därför bra, man kan inte släppa det och det är hemskt att sånt händer i världen, dom peppar en lite, på ett konstigt sätt, man har styrka man kan överleva, även om man gått egenom hemska saker.

sen har vi;
1. Innan jag dör - Tessa är 16 år och leukemi, hon gör upp en lista på saker hon ska göra dom månaderna hon har kvar, högst upp på listan är att vara tillsammans med en kille. En jätte bra roman!
3. Trekant - haha sjukt rolig bok, handlar om två lesbiska tjejer My och "bob" i ett förhållande, som bestämmer sig för ha trekant, men allt är inte som det verkar för plötsligt dyker mystiskt C-kupan upp, från mys förflutna, men dom besttämmer sig för trekant som fortstätter, länge, men allt blir mer och mer komlicerat med tiden och My misstänker att kärleken blir inblandad.. asså den e riktigt rolig, man förstår inte vissa konversationer, men ibland skrattar man precis som man kollade på en komediserie ;)
2. Den osannolika strippan- detta är faktiskt också en sann historia, men den är mer rolig, hon flyttar till minneapolis för att ha närmre till sin internetpojkvän. och en kväll på väg hem från sitt recepionist jobb går hon förbi en strippklub och bestämmer sig för att testa på att strippa på en av amatör kvällarna, men det blir fler och fler kvällar och känslan av livräddsla och livfullhet som hon känner på scen vill hon inte vara utan :) . haha den e rätt komisk när hon berättar om hennes kläder, konstiga namn och ja allt möjligt ;)

lägger in bilder påböckerna en annan dag klockan e mycket måste gå i duschen sen nanna pös <3

Kommentarer
Postat av: Emelie - 17år & mamma till Elias 101101

En bok att rekomendera är när ingen annan ser. Också en sann historia. Om en kille som blir utnyttjad av sin egen pappa.

2011-03-14 @ 12:51:09
URL: http://nilsonee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0