bilder vikt längd ammning :)

Glömde ju skriva vikt och längd och sånt ;) tur ni skrev det i komentarerna :)

Han var en liten plutt på 2750 gram, han var 49 cm lång :) eftersom gränsen för att komma in på patienthotellet vad 2800 gram fick vi stanna på kk, han är lite liten , men nu äter han ordentligt jätte skönt :)

Ammning är svårare än dom flesta tror, tänkte skriva lite om det eftersom jag själv hade tyckt det var trevligt att läsa om hur andras ammning går.. Första dagen åt han ingenting vi la mest och mös, han fick lite ersättning precis när han kom, men det sa dom var normalt och dom försökte inte "få igång" ammningen .. men på torsdagen ville dom gärna ha igång hans ätande, och dom kom in och drog och pilla och tryckte och hit och dit och ja, ärligtalat man ligger där lite som ett frågetäcken, här tror man att ammning ska vara hur lätt som helst att bebisen tar bröstet direkt men så enkelt var det inte. så ja, vi försökte och försökte men mjölken var för det första "svår rinnig" och kom inte så snabbt så man fick trycka som attan, och han fick inte grepp och bara gled av, och det var lite jobbigt, man blev lite stressad, för dom pilla pilla o drog och snabbt skulle han in bled huvudet och ja .. han tog bara några sug sen gled han av igen så det var ju inte riktigt tillräckligt, vid 4 tiden tipsade barnmorskan om en ammningsnapp, så jeff sprang ner och handlade en på patienthotellet, och efter det gick det jäätte bra. och jag blev jätte stolt *haha* , han skulle äta var 4 timme minst, först åt han varannan, undernatten fick jag sätta klockan och väcka honom för han skulle äta haha. idag har han ätigt ännu bättre och jag blir bara jätte glad haha :D .


Kommentarer
Postat av: Vixx

Oj vilken liten kille du fick! :)

Kul att höra att amningen går så bra! Min dotter hade också svårt för att få tag i bröstet i början och vi använde också amningsnapp och det gör vi fortfarande, det är superbra!

2010-10-16 @ 01:59:36
URL: http://vixxit.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0